OM OSS

Ny Som Leder AS består per i dag av Frode Dale og Sven Øvergaard, samt flere aktører vi samarbeider med. Både på person- og organisasjonsnivå. Blant annet arbeider vi tett med seks mentorer på www.forstegangsleder.com. Vi har inngått en allianse med Ledernytt (tilbyr to abonnment i ett), samt et samarbeid på temaet arbeidsrett med Harris, et av landets ledende advokatselskaper.

I løpet av 2024 (når www.nysommellomleder.com og www.nysomtoppleder.com kommer) vil vi ansette ytterligere 2-3 personer. Vi skal også styrke oss betydelig gjennom strategiske partnere. Les mer om dette i menypunktet under; «Samarbeidspartnere»

Sven Øvergaard

Daglig leder

Sven Øvergaard er daglig leder og ansvarlig for PR, kommunikasjon og salg. Han har bakgrunn som daglig leder for Icon Business Media og er tidligere partner og seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Nucleus. Sven har også vært kommunikasjonssjef i Nordic Innovation og var én av fire gründere av Confex i 1997, Norges og Sveriges fremste kursarrangør.

Se også hans LinkedIn-profil

Mobil: +47 900 96 246
Epost: so@nysomleder.no

Frode Dale

Fagansvarlig

Frode Dale er styreleder og kvalitetsansvarlig. Frode er ledelsesrådgiver med spesialisering innenfor førstegangsledelse og lederskifter. Han har skrevet to masteroppgaver og en rekke artikler og rapporter om lederskifter og innfasing av nye ledere. Dale er medforfatter av boken «På randen av ledelse. En veiviser i førstegangsledelse», som har solgt i over 29 000 eksemplarer. Han har også forfatter av boken «Lederskifter. Om lederutvelgelse, innfasing av nye ledere og lederes første 90 dager i ny jobb».

Se også hans LinkedIn-profil

Mobil: 920 85 702
Epost: fd@nysomleder.no

Våre verdier og rettesnorer i vårt arbeid er:

  • Helhetstenkning
  • Kvalitet
  • Læring

Vår ledestjerne i vårt arbeid er to ordtak fra to kjente filosofer:

«En god begynnelse er halvparten av et godt resultat» – Platon

«Du kan ikke gå ut i den samme elven to ganger» – Heraklit

Velkommen til en tryggere og mer effektiv læringsreise som ny leder uansett ledernivå

Frode & Sven